Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Heart and Home Tavasz diffúzorszett

Márka: Albi
Üdvözölje a tavaszt az Albi Heart & Home-mal! Az üvegben lévő diffúzorok illata áthatják otthonát, így ön a nyaralás mámorító szellemében pihenhet otthon. A Heart and Home a  gránátalma , a … Leírás és paraméterek

Leírás

Üdvözölje a tavaszt az Albi Heart & Home-mal! Az üvegben lévő diffúzorok illata áthatják otthonát, így ön a nyaralás mámorító szellemében pihenhet otthon.

A Heart and Home a gránátalma, a málna és a rózsa illatát hozza el otthonába, így töltve be a helyiségeket a tavasz frissességével.

A diffúzorok ideális megoldás olyan helyiségekbe, ahol nem lehet mécsest használni, mint például az irodák vagy a hálószoba. Továbbá a diffúzorok alkalmasak olyan helyiségekbe is, ahol kisgyerekek vannak, ugyanis a használat során füst nem keletkezik, és nem kell félni a mécses forró falától, vagy hogy valami lángra kap.

Egyszerűen csak nyissa ki az illóolajas üveget és helyezze bele a pálcikákat. Az illatok a diffúzorból fokozatosan kezdenek el felszabadulni. Ha intenzívebb illatot szeretne, elég a pálcikákat megfordítani. A folyadék el fog párologni, az illat azonban még akár 5 hétig megmarad (ez a külső feltételektől változhat).

Csomagolás tartalma : 2 × 40 ml 2 diffúzor × 6 db pálcika.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc