Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Szeretettel - közepes illatmécses 115 g

Márka: Albi
Damaszkuszi rózsa és arab jázmin - a damaszkuszi rózsa illata érzékeit egy aroma-vándorútra viszi el messzi tájakra. Kiváló minőségű összetevőkből készült - szójaviasz, Németországban gyártott kanóc… Leírás és paraméterek

Leírás

Damaszkuszi rózsa és arab jázmin - a damaszkuszi rózsa illata érzékeit egy aroma-vándorútra viszi el messzi tájakra.

Kiváló minőségű összetevőkből készült - szójaviasz, Németországban gyártott kanóc és az egyedülálló, igen elismert gyártóktól származó illatok. A mécses viasza szójababból készült. Ennek köszönhetően a Heart & Home környezetbarátabb és nem mérgező, így Ön azzal az érzéssel relaxálhat, hogy közben hozzájárult a természet épen maradásához.

Akár 30 órán keresztül beragyogja és illatossá teszi otthonát. Alkalmas az átlagos, közepesen nagy helyiségekbe.

Tömege: 115 g
A mécses átmérője: 6 cm
A mécses magassága: 8 cm

Az égés hosszával nő az illat intenzitása. Ne hagyja a mécsest négy óránál tovább égni! Ha a viasz már megolvadt, ne vigye a mécsest sehova! Ne hagyja a mécsest huzatban!

Az egyedi fém fedél szolgál a mécses eloltásához.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc