Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Aloe 99% (Soothing Gel Jelly Mask Sheet) 16 ml

Márka: Holika Holika Kód: kHH010

Leírás

Aloe Gel Arcmaszk A 99% -ot a száraz és problémás bőr igényeire szánják, amelyet mélyen hidratál és táplál. Regenerálja a bőrt, egészséges és életerős marad. Alkalmas télen és nyáron, hosszantartó tengervízzel és napsugárzással való érintkezés után. Ezenkívül kiegyensúlyozza a bőr tónusát, gyógyítja a kis sebeket és enyhíti a gyulladást.

figyelmeztetés

Kerülje a szembe jutást, csak külső használatra.
Márka: Holika Holika

A Holika Holika egy koreai kozmetikai márka, amely 2010. óta létezik és mára az egyik legismertebb koreai kozmetikummá vált. A cég jelenleg világszerte bővíti a piacot. Egyedülálló, többszörös designdíjas csomagolású, különleges összetevőkben gazdag, megfizethető árú termékeivel lopja be magát a vásárlók szívébe az egész világon, korosztálytól függetlenül. A Holika Holika márka víziója: olyan szépségápolási termékkínálat, amelyek kihangsúlyozzák és növelik a hölgyek természetes szépségét.

...több
Holika Holika
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc