Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

COVID - 19 aktuális információk és gyakran feltett kérdések
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Ápoló smink természetes kinézetért Miracle Touch Second Skin SPF 20 (Hybrid Foundation) 30 ml

Márka: Max Factor Kód: kDKR6895
Ennek a darabnak a változatai (6):
6 Változatai
Válasszon másik változatot

Leírás

Max Factor újdonságot mutat be: a Miracle Touch Second Skin hibrid segítségével sminkje úgy néz ki, mint a második bőr. Az egyedi technológiával tapad a bőrhöz és rögzíti a pigmenteket a helyén, így az eredmény hosszú ideje tökéletes, miközben teljesen hidratálja. A 20 védettségi tényező védi a bőrt a veszélyes UV-sugárzástól is.

Márka: Max Factor
A MAX FACTOR az orosz császári bíróság híres kozmetikusa volt. A 20. század elején Amerikába emigrált, hogy végül Los Angelesbe telepedjen, és 1908-ban megnyitotta első sminkjét és fodrászatát. A színészek között nagyon gyors pletykák voltak egy praktikus kereskedőről, aki szintén tudott tanácsot adni a legjobb smink készítéséről. Egy évvel később a MAX FACTOR saját kozmetikai fejlesztő céget alapított - kezdetben színészek és később a nagyközönség számára. 1930-ban a MAX FACTOR-t már 81 országban adták el, és két év után a híres kozmetikus elnyerte az Akadémiai Díjat a Televízióért. Az évek során a MAX FACTOR folyamatosan javította termékeit, ami továbbra is elválaszthatatlanul kapcsolódik a filmhez. "A filmsztárok make-up művésze" nem csak egy üres kifejezés - láthattuk a MAX FACTOR sminket Bridget Jones naplójában, Mona Lisa Smile, Aviator és Geisha.
Max Factor
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc