Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

STOP nyári spray a szúnyogok, kullancsok és bögöly ellen 100 ml

Márka: Bione Cosmetics
A spray tartós, megbízható és hatékony védelmet nyújt a kullancsok és a szúnyogok ellen A leginkább növényi olajokból származó STOP spray nagyon specifikus illatával akár 3 órán át elfedi a legtöbb… Leírás és paraméterek

Leírás

A spray tartós, megbízható és hatékony védelmet nyújt a kullancsok és a szúnyogok ellen A leginkább növényi olajokból származó STOP spray nagyon specifikus illatával akár 3 órán át elfedi a legtöbb testszagot. Ugyanakkor nem fogják zavarni a különböző rovarok (szúnyogok, kullancsok, bögöly stb..). A dezodor különösen a nyári hónapokban használható, amikor a természetben tartózkodik, a víz mellett, fokozott megterhelés, sport stb. során. A turisták, halászok, sportolók és táborozók értékelni fogják ezt a spray-t. Erősebb citrusillata van.

 

Tulajdonságok:

  • taszítja a rovarokat,
  • közvetlenül a bőrre kell használni,
  • legfeljebb 3 órán át hat,
  • citrus illat.

Alkalmazza közvetlenül a bőrre vagy a ruházatra. Ismételje meg az alkalmazást a lejárat idő után.

Nem alkalmas 3 éves kor alatt. Óvja a szemet, a szájat és más nyálkahártyákat. Ha a termék bármely összetevőjére negatív bőrreakció lép fel, öblítse le vízzel a terméket, és hagyja abba a használatát. Még akkor is, ha STOP dezodort használt, hosszú természetben maradás után alaposan vizsgálja meg testét! Ne használja sérült, megégett, irritált vagy más módon sérült bőrön. I. veszélyességi osztályba tartozó tűzveszélyes folyadékot tartalmaz, tűztől védve, 35 ° C-ig tárolandó, gyermekektől és háziállatoktól védve. 

Nem tartalmaz DEET-et vagy CFC-ket, a törvény alapján nem biocid!

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc