Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Borotva Cut Throat + tartalék penge Double Edge Blades 5 db

Márka: Wilkinson Sword
A Wilkinson Premium borotvával páratlan alapos borotválkozást érhet el, és szakértő látogatása nélkül formázhassa a szakállának pontos alakját. A stílusos borotva, fekete fogantyúval a tökéletes… Leírás és paraméterek

Leírás

A Wilkinson Premium borotvával páratlan alapos borotválkozást érhet el, és szakértő látogatása nélkül formázhassa a szakállának pontos alakját. A stílusos borotva, fekete fogantyúval a tökéletes társa lesz, amellyel tökéletes borotválkozást érhet el. A csomag 5 klasszikus pengét is tartalmaz. 

Tulajdonságok:

  • borotva az alapos borotválkozáshoz,
  • a szakáll pontos alakja érdekében,
  • elegáns borotva fekete fogantyúval,
  • 5 tartalék pengével,

Használja az utasítások szerint. 

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc