Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Color Therapy (Top Coat) 14,7 ml fedőlakk argánolajjal

Márka: Sally Hansen
A Color Therapy fedőlakk ragyogó és extra hatékony fényességet biztosít. Fedőlakk olajjal az extra adag táplálásért és az extra magas fényért. Körmeinek ultra fényes olajos hatást kölcsönöz és… Leírás és paraméterek

Leírás

A Color Therapy fedőlakk ragyogó és extra hatékony fényességet biztosít. Fedőlakk olajjal az extra adag táplálásért és az extra magas fényért. Körmeinek ultra fényes olajos hatást kölcsönöz és meghosszabbítja a körömlakk élettartamát.

Jellemzői:

  • ragyogást kölcsönöz a körmöknek,
  • erősít,
  • erősíti a körömlakk kopás elleni ellenállóságát,
  • hosszan tart a körmök tökéletes kinézetéért.

Ecsettel vigye fel és hagyja tökéletesen megszáradni.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc