Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Kiárusítás akár -80 %
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Csodaszivacs Polka Dots (Miracle Complexion Sponge)

Márka: Real Techniques
Készítsd el a tökéletes sminket a Love Ever kék szivacs segítségével. Vigye fel a sminket a lapos részre, vigye fel a sminket a lekerekített részre a bőrre, és használja a szivacs hegyét a bőr… Leírás és paraméterek

Leírás

Készítsd el a tökéletes sminket a Love Ever kék szivacs segítségével. Vigye fel a sminket a lapos részre, vigye fel a sminket a lekerekített részre a bőrre, és használja a szivacs hegyét a bőr hiányosságainak pontos lefedéséhez.

Használat előtt nedvesítse be a szivacsot, majd vigyen fel sminket a bőrre, és kenje szét a szivaccsal.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc