Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Éjszakai krém bőrregenerációra szoruló bőrregenerációhoz Regeneration E 50 ml

Márka: DADO SENS
Hozzáteszi a jótékony nedvességet és lágyítja a ráncokat az érzékeny bőrön. Nyugtató és élénk, friss megjelenést kölcsönöz. Támogatja a bőr regenerálódását éjszaka. Finoman működik a bőr korai… Leírás és paraméterek

Leírás

Hozzáteszi a jótékony nedvességet és lágyítja a ráncokat az érzékeny bőrön. Nyugtató és élénk, friss megjelenést kölcsönöz. Támogatja a bőr regenerálódását éjszaka. Finoman működik a bőr korai öregedése ellen, és támogatja a bőr védőrendszerét. Ectoin öregedésgátló komplex, biotin és édesgyökér-kivonattal. Festékek, paraffinok, szilikonok, PEG, állati eredetű kivonatok mentes.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc