Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Make-up az érzékeny bőr számára Hypersensitive árnyék Mogyoró 30 ml

Márka: DADO SENS
Tápláló smink a finom bőrre. Finoman biztosítja a természetesen egyenletes árnyalatot. A Defensil Plus hatóanyag-komplexummal erősíti a bőr természetes gátját és megnyugtatja a bőrt. Atópiás ekcéma,… Leírás és paraméterek

Leírás

Tápláló smink a finom bőrre. Finoman biztosítja a természetesen egyenletes árnyalatot. A Defensil Plus hatóanyag-komplexummal erősíti a bőr természetes gátját és megnyugtatja a bőrt. Atópiás ekcéma, pattanások vagy rosacea kezelésére is alkalmas. Gyulladásgátló és gondozó hatása van. A túlérzékeny bőr számára készült, amely megnyugtatja és erősíti a természetes védőgátját. Magas lefedettséggel és optimálisan terjed. Illatanyagok, színezékek és tartósítószerek, paraffinok, szilikonok, PEG, állati eredetű kivonatok mentesek.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc