Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Pleť és Extroderm a száraz, érzékeny bőr számára Extroderm 200 ml

Márka: DADO SENS
Bármely életkorú, száraz bőrre gondoskodik, és rendkívül szelíd módon megnyugtatja. Omega komplex sacha inchi dióolajjal, borágómag-olajjal és F-vitaminnal támogatja a bőr nedvességmegtartó… Leírás és paraméterek

Leírás

Bármely életkorú, száraz bőrre gondoskodik, és rendkívül szelíd módon megnyugtatja. Omega komplex sacha inchi dióolajjal, borágómag-olajjal és F-vitaminnal támogatja a bőr nedvességmegtartó képességét és erősíti természetes ellenálló képességét. Illatanyagok, színezékek és tartósítószerek, paraffinok, szilikonok, PEG, állati eredetű kivonatok mentesek.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc