Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Szemkrém a regenerációra szoruló bőr számára Regeneration E 15 ml

Márka: DADO SENS
Intenzív módon növeli a jótékony nedvességet. Lágyítja a ráncokat, a szem alatti köröket és a puffadtságot az érzékeny bőrben, amely regenerálást igényel. Szemészek által tesztelt. Ectoin… Leírás és paraméterek

Leírás

Intenzív módon növeli a jótékony nedvességet. Lágyítja a ráncokat, a szem alatti köröket és a puffadtságot az érzékeny bőrben, amely regenerálást igényel. Szemészek által tesztelt. Ectoin öregedésgátló komplex, ló gesztenye-esculin és antioxidáns vitaminokkal. Festékek, paraffinok, szilikonok, PEG, állati eredetű kivonatok mentes.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc