Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fehérítő fogkrém Love 75 ml

Márka: SPLAT
A Love fogkrém fehéríti a fogakat, erősíti az ínyt, antibakteriális és vírusellenes hatásokkal rendelkezik. A japán gyógynövény perilla magjából származó egyedi kivonat csökkenti a kariogén… Leírás és paraméterek

Leírás

A Love fogkrém fehéríti a fogakat, erősíti az ínyt, antibakteriális és vírusellenes hatásokkal rendelkezik. A japán gyógynövény perilla magjából származó egyedi kivonat csökkenti a kariogén baktériumok fejlődését és megakadályozza a fogszuvasodást. A természetes diszacharidok hosszú ideig friss leheletet biztosítanak. Az édesgyökérkéreg kivonatának köszönhetően, amely erős antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, védelmet nyújt a herpeszvírus ellen. A kerek polírozó részecskék finoman fehérítik a zománcot, így tökéletesen sima és fényes fogakat eredményez. A fogkrém jellegzetes, kellemes málna-ízű és fluor-mentes.

Tulajdonságok:

  • fehérítő fogkrém fluorid nélkül,
  • tisztítja a fogakat,
  • frissíti a lélegzetet,
  • hatékonyan fehéríti fogakat,
  • véd a fogszuvasodás ellen,
  • antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatású,
  • málna ízű,

Vigyen fel egy kevés fogkrémet a fogkefére, és legalább naponta 2-szer tisztítsa meg a fogakat.

Válasszon a többi fogápolási termék közül.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc