Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fogínyvérzés elleni fogkrém Medical Herbs 100 ml

Márka: SPLAT
A gél fogkrém zsálya, kamilla, galagonya és muskátli növényi kivonatokat tartalmaz a hatékony fogkezeléshez és az ínybetegségek megelőzéséhez. Ezek az aktív kivonatok megakadályozzák az íny… Leírás és paraméterek

Leírás

A gél fogkrém zsálya, kamilla, galagonya és muskátli növényi kivonatokat tartalmaz a hatékony fogkezeléshez és az ínybetegségek megelőzéséhez. Ezek az aktív kivonatok megakadályozzák az íny gyulladását és vérzését. A tojáshéjból nyert bioaktív kalcium-kalcit felgyorsítja a remineralizációs folyamatot és erősíti a zománcot. A fluoridok védik a fogakat a fogszuvasodás ellen, erősítik a zománcot és ellenállóvá teszik a szerves savakkal szemben. A homoktövis kivonatnak antibakteriális hatása van. A muskátli illóolaj kiváló fertőtlenítőszer, antioxidáns és antibakteriális hatással rendelkezik, szokatlan aromája pedig nagyon kellemes. 1000 ppm fluoridot tartalmaz.

Tulajdonságok:

  • fogkrém,
  • az ínybetegségek megelőzésére szolgál,
  • erősíti a fogzománcot,
  • véd a fogszuvasodás ellen,
  • antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik,

Vigyen fel egy kevés fogkrémet a fogkefére, és legalább naponta 2-szer tisztítsa meg a fogakat.

Válasszon a többi fogápolási termék közül.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc