Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Heart & Home Szív aromalámpa szett

Márka: Albi
Az aromalámpa szív alakú kivágással az illatviaszhoz nem csak mennyei illatokba fogja burkolni hálószobáját és nappaliját, de még designelemként is jól mutat. Az aromalámpába az éppen aktuális… Leírás és paraméterek

Leírás

Az aromalámpa szív alakú kivágással az illatviaszhoz nem csak mennyei illatokba fogja burkolni hálószobáját és nappaliját, de még designelemként is jól mutat.

Az aromalámpába az éppen aktuális hangulatának megfelelő Heart & Home illatviaszt tehet. Az illatviasz természetes szójaviaszból készült, így környezetbarátabb mint a hagyományos viasz. A lámpa garantálja, hogy ezek a nagy koncentrációjú illatesszenciák folyamatosan és elégséges mennyiségben szabaduljanak fel.

A csomag tartalmazza a Téli Mese és a Piros Alma Csillagánizzsal illatviaszokat.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc