Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fürdősó Jó éjszakát 60 g

Márka: Kneipp
A Jó éjszakát fürdősó természetes körömvirág illóolajjal és mályvával dúsított, amelynek illata elaltat. Termikus sóoldatból nagy arányban tartalmaz tiszta természetes sót. Az utolsó európai… Leírás és paraméterek

Leírás

A Jó éjszakát fürdősó természetes körömvirág illóolajjal és mályvával dúsított, amelynek illata elaltat. Termikus sóoldatból nagy arányban tartalmaz tiszta természetes sót. Az utolsó európai sóbányában, a Saline Luisenhallban állítják elő, ahol 460 méteres mélységben egy 250 millió éves tengerből származó sóbetétek gazdagítják. A természetes tiszta sóoldat nem tartalmaz kémiai adalékokat, és nincs káros hatással a környezetre. 

Tulajdonságok:

  • nyugtató hatással van az egész szervezetre,
  • hidratálja és regenerálja a bőrt.
  • ellazítja a fáradt izmokat.
  • nem tartalmaz szilikont, tartósítószereket, paraffinokat vagy ásványi olajokat.

Szórja a sót a kádba és hagyja a meleg vízben feloldódni.

Salicylate, Geraniol, Polysorbate 20, Glycerin, Aqua (Water), Tocopherol, CI 73015, CI 16185.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc