Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Make-up Luxe Cashmere Indulgence SPF 10 30 ml

Márka: Avon Kód: kDKR6860

Leírás

Könnyű és bolyhos állagú Make-up, ami meghökkent. Segít matt kép kialakításában az SPF 10-nek köszönhetően, az időjárástól függetlenül.

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Avon
Avon a világ vezető közvetlen kozmetikai kiskereskedője - új technológiák fejlesztésében is. Több mint 100 országban értékesíti termékeit, és 25 világnyelvben évente 600 millió katalógus nyomtat. Az AVON Kutatási és Fejlesztési Osztálya - a New York-i SKIN CARE LABORATORIES évente 600 terméket fejleszt és tesztel. A világ vezető kozmetikai cégei közül az Avon több mint 80 szabadalmat tartalmaz. 1991 óta működik a cseh piacon. Kínálatunkban mindig megtalálja az Avon termékeket az aktuális katalógusból.

Minden termék kizárólag növényi alapú, a természetes termékek maximális felhasználásával, amelyek a komplex technikáknak köszönhetően hatékony kivonatokat képesek kivonni. Az AVON termékeket állatokon nem tesztelték.

Különösen a nőkre összpontosítva az Avon elkötelezett a globális betegségek és a gyógyszerfejlesztés alapjaira és kutatására. Néhány AVON termék eladásából származó bevételek segítenek a mellrák és a családon belüli erőszak elleni küzdelemben. Az AVON Pink Parade-t rendszeresen évente rendezik meg, hogy támogassák a mellrákos nőket. A menetjegy ezen az úton az AVON póló .

Miért vásároljon AVON termékeket a krasa.cz-nál?
• a legrövidebb szállítási idő, a legtöbb AVON termék raktáron van a következő munkanapon,
• INGYENES kozmetikai minta minden rendeléshez
• 3% kedvezményes utalványt fog kapni minden vásárláshoz a következő vásárláshoz .

Olvassa el az AVON történetéről szóló cikket a Kozmetikai Magazinban!

...több
Avon
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc