Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Folyékony korrektor hab applikátorral (Instant Anti-Age Eraser Concealer) 6,8 ml

Márka: Maybelline
Az Anti Age Eraser folyékony korrektor habos applikátorral , befedi a szem alatti köröket és szem környékét szebbé teszi, és ezzel segítséget nyújt Önnek a kedvenc szuperhőse. A ragyogó korrektor… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Az Anti Age Eraser folyékony korrektor habos applikátorral , befedi a szem alatti köröket és szem környékét szebbé teszi, és ezzel segítséget nyújt Önnek a kedvenc szuperhőse. A ragyogó korrektor bármilyen tökéletlenséget elrejt és gyönyörű megjelenésű bőrt hoz létre létre bárhol és bármikor. Többé nem kell elrejtenie szuper erejét. Multifunkcionális korrektor , korlátozott kivitelezését, a Marvel hős ihlette.

Tulajdonságok:

  • elfedi a bőrhibákat és a szem alatti köröket
  • regenerálja a szem környékét,
  • kisimítja a finom szemkörnyéki ráncokat,
  • könnyed összetételű, amely nem fokozza a ráncokat,
  • egyszerű alkalmazás a hab applikátornak köszönhetően,

Forgassa el az applikátor alját, és a korrektor megjelenik a szivacson. Vigyen fel kis mennyiséget a szem alá, hogy eltakarja a sötét köröket. Az egész szem környékének felvilágosításához alkalmazza háromszög alakban a szem alá és az orr széle mentén.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc