Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Mélytisztító ultrahangos spatula BR-1010

Márka: Beauty Relax Kód: kBER015

Leírás

A mélytisztító ultrahangos kozmetikai készülék képes megbirkózni a magas frekvenciájú rezgésekkel a bőr alapos tisztításával, ami jelentősen hozzájárul a pattanások megelőzéséhez. Ugyanakkor egy kozmetikai spatula masszírozza az arcot, amely elősegíti a vérkeringést és fokozatosan kiegyenlíti a ráncokat. Eddig az ultrahangos tisztítási technológia csak a legfontosabb esztétikai klinikák jellemzője volt. A felhasználó beállíthatja a folyamatos vagy szakaszos pulzálást. Már az első néhány mozdulatnál érezheti, hogy a bőre sokkal simább, mint korábban. Nagyon gyengéd a bőrre, és használata teljesen biztonságos.

Vigyázzon a bőrére, hogy ez a fiatalos megjelenés a lehető leghosszabb ideig fennmaradjon.

Márka: Beauty Relax

A cseh Beauty Relax márka 2010-ben jött létre. Bőr- és testápolási termékek piacra hozza.

Szeretne befektetni drága kozmetikai szalon látogatásokba? Otthona kényelmében kényeztetheti magát olyan készülékekkel, amelyek gondozzák az egészségét és szépségét. És mindez nem invazív, fájdalommentes, de ugyanakkor hatékony.

Beauty Relax megfelelnek az ilyen eszközökre vonatkozó európai szabványoknak. A márka garantálja a biztonságot és a maximális hatékonyságot.

...több
Beauty Relax
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc