Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Utántöltő elektromos diffúzorba Aria - White Musk 20 ml

A Millefiori Milano márkától származó Aria fehér pézsma illatú diffúzor utántöltő magába rejti a gyöngyvirág, ciklámen, fehér pézsma, neroli, szegfűszeg, muskátli, csillagánizs, írisz, cédrusfa,… Leírás és paraméterek

Leírás

A Millefiori Milano márkától származó Aria fehér pézsma illatú diffúzor utántöltő magába rejti a gyöngyvirág, ciklámen, fehér pézsma, neroli, szegfűszeg, muskátli, csillagánizs, írisz, cédrusfa, vanília és tonkabab. tónusait.

Tulajdonságok:

  • utántöltő aroma diffúzorba,
  • tiszta púder illat,
  • illatidő 1 hónap,
  • könnyen cserélhető más illatra,

Vegye ki az utántöltőt a csomagolásból és helyezze az Aria diffúzorba.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc