Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Regeneráló krémet a csiga szekréció szűrletet 92% (All In One Snail Repair Cream) - KEDVEZMÉNYES

Márka: Mizon
Egyedülálló bőrkrém, kiváló regeneráló hatású a bőrére, 92% csigakivonatot tartalmaz. Egyedülálló összetételének köszönhetően simítja a pattanásokból származó hegeket és általában segít eltávolítani… Leírás és paraméterek

Leírás

Egyedülálló bőrkrém, kiváló regeneráló hatású a bőrére, 92% csigakivonatot tartalmaz. Egyedülálló összetételének köszönhetően simítja a pattanásokból származó hegeket és általában segít eltávolítani a bőrfoltokat.

A csigakivonatban található aktív összetevők elősegítik a bőr regenerálódását és megakadályozzák a ráncok és finom vonalak kialakulását. Rendszeres használat mellett a bőr szerkezete nyilvánvalóan javul. Pleť feszített, egészséges és természetesen gyönyörű benyomást kelt. Gyengéd összetételüknek köszönhetően érzékeny bőrre is alkalmasak.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc