Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Világító maszk gyöngykivonatokkal (Pearl Solution Black Mask) 25 g

Márka: Mizon
A ragyogó maszk segíti a kiszáradt és fáradt bőr ragyogását. 20 típusú szükséges ásványi anyagot szolgáltat a gyöngy számára. A tengeri gyöngypor revitalizálja és ragyogja a bőrt, amelynek… Leírás és paraméterek

Leírás

A ragyogó maszk segíti a kiszáradt és fáradt bőr ragyogását. 20 típusú szükséges ásványi anyagot szolgáltat a gyöngy számára. A tengeri gyöngypor revitalizálja és ragyogja a bőrt, amelynek köszönhetően a bőr olyan szép lesz, mint egy gyöngy.

Értesítés

A maszk eldobható.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc