Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Vízálló szempillaspirál a szempilla meghosszabbításához és fodrításához ( Collagen Curl ing Fix Mascara) 6 ml

Márka: Mizon Kód: kDKR7199
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Hosszantartó vízálló szempillaspirál a szempillák tökéletes hajlításához, meghosszabbításához és megvastagításához. Hidrolizált tengeri kollagént tartalmaz, amely rugalmasságot és rugalmasságot biztosít az algáknak, táplálja és megakadályozza a károsodást és törést. Az erős rögzítő képességgel rendelkező gélrögzítő polimer egész nap a szempillák tökéletes göndöredését tartja fenn.

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Mizon

A természetes kozmetikumok a Mizon egyike a legjobb természetes termékeknek, kiváló hatásokkal és gyorsan látható eredményekkel!

Több

A természetes kozmetikumok a Mizon egyike a legjobb természetes termékeknek, kiváló hatásokkal és gyorsan látható eredményekkel!

Mizon
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc