Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Női borotva Wilkinson Quattro for Women Rose Gold

Márka: Wilkinson Sword
A Quattro for Women az első női borotva a világon, amely 4 pengével rendelkezik. Forgófej garantálja az ideálisan sima borotválkozást, és a pengék védőrácsa véd a vágásoktól. Hidratáló csík gyöngy… Leírás és paraméterek

Leírás

A Quattro for Women az első női borotva a világon, amely 4 pengével rendelkezik. Forgófej garantálja az ideálisan sima borotválkozást, és a pengék védőrácsa véd a vágásoktól. Hidratáló csík gyöngy púderral és papaya kivonattal táplálja a bőrt. A csíknak köszönhetően megkönnyíti a borotválkozás folyamatát. A Rose Gold árnyalatú kincs tökéletesen mutat majd a fürdőszobában. A kényelmes, gumiszerű fogantyú tökéletesen illeszkedik a kézbe, és garantálja a mozgások pontosságát.

Tulajdonságok:

  • női borotva cserélhető borotvafejjel,
  • 4 pengével,
  • forgófej a könnyű borotválkozáshoz,
  • hidratáló résszel,
  • gumírozott markolattal,
  • a sima borotválkozás érdekében.

Először nedvesítse be a bőrt, majd a növekedés irányába kezdje a borotválkozást. 

borotva + 1 tartalék fej

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc