Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Kiárusítás akár -80 %
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Arany hajkefe DivineCare & Style

Márka: Olivia Garden
Vaddisznó és nejlon sörtéjű arany hajkefe biztosítja a száraz és nedves haj könnyű fésülését húzás nélkül. Vaddisznó és nejlon sörtékből készül, amelyek golyóval vannak kikészítve, és ennek… Leírás és paraméterek

Leírás

Vaddisznó és nejlon sörtéjű arany hajkefe biztosítja a száraz és nedves haj könnyű fésülését húzás nélkül. Vaddisznó és nejlon sörtékből készül, amelyek golyóval vannak kikészítve, és ennek köszönhetően masszírozzák a bőrt és nem húzza a hajat. A vese alakú kefe kényelmesen kézben tartható. 

Tulajdonságok:

  • a kefe vaddisznó és nejlon sörtével rendelkezik,
  • könnyen fésüli a hajat,
  • gyengéd a hajra és a fejbőrre,
  • vese alakú a könnyű tartás érdekében,
  • Méretek: 21 x 8 cm.

Használja a haj fésüléséhez.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc