Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Kiárusítás akár -80 %
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Arany kefe nedves haj fésüléséhez nylon sörtékkel Divine Wet Detangler

Márka: Olivia Garden
A nejlon sörtéjű arany kefe megkönnyíti a nedves haj fésülését, nem húzza a hajszálakat. A sörték gömbölyűek a masszázshoz és a bőr vérkeringéséhez. A kefe vese alakjának köszönhetően könnyen… Leírás és paraméterek

Leírás

A nejlon sörtéjű arany kefe megkönnyíti a nedves haj fésülését, nem húzza a hajszálakat. A sörték gömbölyűek a masszázshoz és a bőr vérkeringéséhez. A kefe vese alakjának köszönhetően könnyen tartható, és csökkenti a csuklóra a nyomást.

Tulajdonságok:

  • hajkefe nylon sörtékkel,
  • könnyen fésüli a nedves hajat,
  • gyengéd a hajhoz és a fejbőrhöz,
  • ergonomikus kialakításnak köszönhetően könnyű tartani,
  • Méretek: 21 x 8 cm.

Használja a haj fésülésére.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc