Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Kiárusítás akár -80 %
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Kerek hajkefe Healthy Hair 53 mm

Márka: Olivia Garden
A nejlon sörtéjű bambusz fa hajkefe alkalmas a mindennapi hajápolásra. A kefe testében található nagy léglyukak jobb levegőáramlást tesznek lehetővé, és ennek köszönhetően a haja rövidebb idő alatt… Leírás és paraméterek

Leírás

A nejlon sörtéjű bambusz fa hajkefe alkalmas a mindennapi hajápolásra. A kefe testében található nagy léglyukak jobb levegőáramlást tesznek lehetővé, és ennek köszönhetően a haja rövidebb idő alatt szárad meg. A kefe kerámia felülete biztosítja, hogy a hajszárító hője egyenletesen és gyorsan eloszlik az egész kefén. A kefe antisztatikus nejlon sörtéi megakadályozzák a statikus elektromosság kialakulását, ezért a hajszárítás után a haj egyenes és fényes. A hajszál bezárul, és így védve lesz a hidratáció elvesztésétől.

Tulajdonságok:

  • a kefe átmérője 53 mm,
  • bambusz fából,
  • nylon sörtékkel,
  • antisztatikus hatás,
  • nagy szellőzőnyílás a jobb légáramlás érdekében,
  • ergonomikus fogantyú biztosítja a könnyű kezelhetőséget,

Használja a haj formázásához.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc