Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Csokoládés ( Body Sugar Peeling) Csokoládé ( Body Sugar Peeling) 200 ml

Márka: Organique
A csokoládé testhámozása tökéletesen megtisztítja a bőrt, eltávolítja az elhalt bőrsejteket és frissíti a bőrt. A tökéletes csokoládé illat meghökkent. Ez a bronzterápia első szakasza, amikor a… Leírás és paraméterek

Leírás

A csokoládé testhámozása tökéletesen megtisztítja a bőrt, eltávolítja az elhalt bőrsejteket és frissíti a bőrt. A tökéletes csokoládé illat meghökkent. Ez a bronzterápia első szakasza, amikor a hámlás után a bőr puha marad, és visszanyeri ragyogását. Az eredmény friss, sima, rugalmas bőr, készen áll a további ápolásra.
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc