Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Görög tusfürdő (Creamy Whip) hab (Creamy Whip) 100 ml

Márka: Organique
A selymes, puha, bolyhos, krémes textúrájú görögmosó hab tökéletesen édes szőlő illatával illatozza a testét. Ápolja a bőrt, mélyen hidratálja és megakadályozza a vízvesztést. Kényeztesse testét,… Leírás és paraméterek

Leírás

A selymes, puha, bolyhos, krémes textúrájú görögmosó hab tökéletesen édes szőlő illatával illatozza a testét. Ápolja a bőrt, mélyen hidratálja és megakadályozza a vízvesztést. Kényeztesse testét, amely használat után puha és szelíd.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc