Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

RefectoCil szemöldök- és szempillafesték15 ml

Márka: Refectocil
Kívánt színre festi a szempillákat és a szemöldököt. Egy tubus15 ml festéket tartalmaz. Egyszeri használatra, a festék aktiválásához 2 cm festék és körülbelül 10 csepp 3% oxidációs anyag szükséges. A… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (6):
Több
Válasszon másik változatot

Leírás

Kívánt színre festi a szempillákat és a szemöldököt. Egy tubus15 ml festéket tartalmaz. Egyszeri használatra, a festék aktiválásához 2 cm festék és körülbelül 10 csepp 3% oxidációs anyag szükséges. A festéket pl.  Refectocil tálkában is kikeverheti. Az oxidálószer nem része a csomagnak. A szempilla- és szemöldökfesték 30-40 használatra elegendő.

Könnyű és gyors alkalmazás, rövid hatóidő, tökéletes eredmény, akár 6 hétig tartó hatás!

Ezzel a festékkel nem lehet a jelenlegi színnél világosabb árnyalatot elérni. Szemöldök-világosításra használja a RefectoCil világosító krémet.

Hogyan kell használni

Előkészítés: Az optimális szín eléréséhez fontos, hogy a szempillák és a szemöldök száraz és zsírmentes legye. Vegyen 2  db RefectoCil papír alátétet. Kenje be az alső szemhélyat és a papír alátétet krémmel, vagy vazelinnel. Annak érdekében, hogy a festék ne érintkezzen a bőrrel, helyezze a papírt a szempillák alá. Használjon védőkesztyűt, a termék feniléndiamint tartalmaz.

Alkalmazás: Közvetlenül a szempillafestés, vagy szemöldökfestés előtt, a tubusból kinyomott 2 cm festékhez keverjen 10 csepp 3%-os, szempillafesték oxidálót. (A műveletet a Refectocil kozmetikai tálkában is elvégezheti.) A festéket vigye szempillakefével a  szempillára úgy, hogy a pillák egész hosszát befedje. Ezt követően a szemöldökre, a növekedés irányába vigye fel az azonos, illetve világosabb árnyalatú festéket.

Hatóidő: A kívánt intenzítástól függően, 5-10 perc hagyja hatni.

Tisztítás: A hatóidő eltelte után egy vattakorong segítségével törölje le a szemöldökön lévő felesleges festéket. Ha a bőr érintkezésbe kerül a festékkel, gyorsan és óvatosan távolítsa el a foltokat egy festékeltávolító eszközzel (a festékeltávolítót ne alkalmazza a szamkörnyék területén, sem a szempillákra).
Szempillák - óvatosan távolítsa el a papír alátétet és száraz vattapamaccsal törölje le a felesleges festéket. Ezután mossa le víttel és vattakoronggal a maradék festéket. Ne nyissa ki a szemét, amíg nem felyezte be a tisztítást!

figyelmeztetés

Oxidálószer nem része a festéknek. Külön kell megvásárolni!

spotlámpák

Alkalmazás előtt javasolt zsírosodást eltávolító oldat használatát.

Ismeri a Sefiros Accesories termékcsalád luxus ecseteit?
 

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc