Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Rejtélyes telihold illatmécses 52 g

Márka: Albi
A magával ragadó levendula illat a fás pézsma és a kedvelt fougère tónusaival harmonizálva egy elegáns érzéki élményt eredményez. Mennyei illat és környezetvédelem - ilyenek a Heart & Home… Leírás és paraméterek

Leírás

A magával ragadó levendula illat a fás pézsma és a kedvelt fougère tónusaival harmonizálva egy elegáns érzéki élményt eredményez.

Mennyei illat és környezetvédelem - ilyenek a Heart & Home prémium mécsesei Szójaviaszból készült, ami otthonát nagyszerűen áthatja. Lazítson azzal az érzéssel, hogy Ön is hozzájárult a természet épen maradásához!

Akár 15 órán keresztül beragyogja és illatossá teszi otthonát.

Tömege: 52 g
A mécses átmérője: 4 cm
A mécses magassága: 4,5 cm

Az égés hosszával nő az illat intenzitása. Ne hagyja a mécsest négy óránál tovább égni! Ha a viasz már megolvadt, ne vigye a mécsest sehova! Ne hagyja a mécsest huzatban!

A mécsest ajánlott mécsestartóba helyezni.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc