Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Arctisztító hab Revolution Skincare (CBD Soft Foam Cleanser) 150 ml

A Revolution Skincare arctisztító krémes hab eltávolítja a smink maradványait és a szennyeződéseket, és tisztává és puhává teszi a bőrt. Tápláló olajat és shea vajat tartalmaz, amelyek megnyugtatják… Leírás és paraméterek

Leírás

A Revolution Skincare arctisztító krémes hab eltávolítja a smink maradványait és a szennyeződéseket, és tisztává és puhává teszi a bőrt. Tápláló olajat és shea vajat tartalmaz, amelyek megnyugtatják és ápolják a bőrt. 

Tulajdonságok:

  • tisztító krém hab.
  • eltávolítja a bőrről a szennyeződéseket,
  • friss bőrt eredményez,
  • puha bőrt eredményez,

Vigye fel száraz bőrre. Adjon hozzá egy kevés vizet, és masszírozza be a bőrbe körkörös mozdulatokkal. Ezután öblítse le meleg vízzel.

Ha bőrpír vagy irritáció jelentkezik, hagyja abba a termék használatát. Szembe ne kerüljön. Kizárólag külső használatra.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc