Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L`Essence 15 ml eau de parfum

Márka: Rituals
A Rituals L'Essence eau de parfum-je egy magával ragadó uniszex illat a fehér pézsma tónusaival, kasmírral dúsítva.  Leírás és paraméterek

Leírás

A Rituals L'Essence eau de parfum-je egy magával ragadó uniszex illat a fehér pézsma tónusaival, kasmírral dúsítva. 

Alkalmazza a pulzuspontokon, pl. a fül mögötti részen, a csuklón, a könyök belsején vagy a nyak alsó részén. Hagyja az illatot megszáradni.

Az illat önmagában is felvihető, de rétegelni is lehet: előbb ezt az eau de parfum-öt használja, utána pedig a kedvenc parfümjét. Illata így új értelmet nyer. 

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc