Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Vyživující kondicionér The Ritual Of Dao (Nourishing Conditioner) 200 ml - SLEVA - prasklé víčko

Márka: Rituals
Vyživující kondicionér The Ritual of Dao je vhodný pro všechny typy vlasů. Tento kondicionér má bohatou krémovou recepturu, která vyhlazuje vlasy, uvolňuje intenzivní hydratační vlastnosti a… Leírás és paraméterek

Leírás

Vyživující kondicionér The Ritual of Dao je vhodný pro všechny typy vlasů. Tento kondicionér má bohatou krémovou recepturu, která vyhlazuje vlasy, uvolňuje intenzivní hydratační vlastnosti a zanechává vlasy luxusně hedvábné. 

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc