Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

COVID - 19 aktuális információk és gyakran feltett kérdések
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Vadrózsa ( Caring Scrub) 4,8 g

Márka: Labello Kód: kLB88022

Leírás

A repedezett ajkak pasé, felfedezik a csipkebogyó olaj erejét, és egész nap élvezhetik a puha ajkakat. Nem kell aggódnia a száraz ajkakért, csak törődj velük, és egész évben puhaak és egészségesek. Tápláló ajakhéj A Wild Rose hámozó részecskéket tartalmaz, amelyek megbízhatóan eltávolítják a bőrhéjakat az ajkakról, és teljesen feloldódnak rajtuk. Csipkebogyó olaj és az E-vitamin ismét egészséges és sima az ajkak.

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Labello
Mark Labello középpontjában az egészség és szépség ajkak. Ő alapította Oscar Troplowitz innovatív ötlet, hogy hozzon létre egy ajakbalzsam. Azonnal lett népszerű termék Európában és a márka további Hónolt készítmény és a csomagolás. 1935-ben a márka világszerte ismert. Most egy komplett ajakápoló a nők, férfiak és gyerekek.
Labello
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc