Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Öregedésgátló krém minden bőrtípusra Liftactiv ( Collagen Special ist ) 50 ml - KEDVEZMÉNY - sérült doboz

Márka: Vichy
Liftactiv Collagen Special ist öregedésgátló krém minden bőrtípusra hozzájárul a kollagéntermelés javításához (természetes rost, amely az életkor előrehaladtával csökken és a bőr öregedésének… Leírás és paraméterek

Leírás

Liftactiv Collagen Special ist öregedésgátló krém minden bőrtípusra hozzájárul a kollagéntermelés javításához (természetes rost, amely az életkor előrehaladtával csökken és a bőr öregedésének jeleihez vezet). Ez a krém a kollagénvesztéssel járó öregedés jeleit célozza meg, beleértve a ráncokat, a finom vonalakat és a petyhüdt kontúrokat. Kisimítja a bőrt, és elveszíti az erejét és rugalmasságát. Használata után a bőr rugalmasabbnak, fiatalosabbnak és azonnal simábbnak tűnik.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc