Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Hajógyertya Trilogy Calming Retreat 453 g

Márka: WoodWick
A Trilogy Cafe Sweets hajógyertya meleg és barátságos illatot kölcsönöz. Az egyedülálló HEARTHWICK® FLAME kanócnak köszönhetően ez a gyertya olyan élményt kölcsönöz, mintha a lángoló kandalló mellett… Leírás és paraméterek

Leírás

A Trilogy Cafe Sweets hajógyertya meleg és barátságos illatot kölcsönöz. Az egyedülálló HEARTHWICK® FLAME kanócnak köszönhetően ez a gyertya olyan élményt kölcsönöz, mintha a lángoló kandalló mellett ülne. A gyengéd pattogó hangja egyedi hangulatot teremt. akár 30-40 órán keresztül tart,

A prémium paraffin és a szójaviasz keveréke erősen koncentrált illatokkal biztosítja a tiszta égést kellemetlen maradékok nélkül Az illatos esszenciák gondosan lettek kiválasztva, hogy a szoba tartós illatú legyen. A gyertya nyitott alakja növeli az illatos esszenciák elpárolgásának területét a viasz-tóból és biztosítja az illatos élményt.

 

Lavender Spa - speciálisan gyűjtött levendula és eukaliptusz illóolajok pihentető illatával.

Sea Salt & Cotton - a tengeri só és a pamut kombinációja, a fa és a tengeri szellő árnyalatával.

White Tea & Jasmin - tiszta fehér tea és egy csipet jázmin gyengéd ölelésben találkozik a vörös cédrus és a rózsa illatával.

Tulajdonságok:

  • Lavender Spa, Sea Salt & Cotton, White Tea & Jasmin illatgyertyák kombinációja,
  • égési idő: 30-40 óra
  • HEARTHWICK® FLAME kanóc,
  • pattogó hang égés közben,
  • tiszta égés,

A mécses a használati utasítás alapján használandó.

A mécsest mindig az edény széléig olvassza meg és hagyja égni 3-4 órán keresztül. Ha a mécses füstöl, a kanóc túl hosszú. Az ideális kanóchossz 0,7 cm. Ha a kanóc hosszabb, fújja el a mécsest, hagyja kihűlni és törje le az elégett széleket úgy, hogy a maradékok ne essenek bele a viaszba. 

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc