Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Illatgyertya Trilogy Nautical Escape 609,5 g - nagy

Márka: WoodWick
A Trilogy gyertya homok, trópusi gyümölcsök és fák illatával varázsolja el a tengerhez. Friss vaj tök és meleg fűszerek keveréke. Ez a tipikus fa fedelű mécses mesés illatával elárasztja egész… Leírás és paraméterek

Leírás

A Trilogy gyertya homok, trópusi gyümölcsök és fák illatával varázsolja el a tengerhez. Friss vaj tök és meleg fűszerek keveréke. Ez a tipikus fa fedelű mécses mesés illatával elárasztja egész otthonát, a pattogó kanóc lágy hangja pedig a kényelem és meghittség érzésével tölti fel. Mert az otthon ott van, ahol a tűz pattog. A kanóc természetes fából készült.

A Pluswick® Innovation fakanóc szabadalmaztatott alakja a pattogó tűz megnyugtató hangját árasztja. A fakanóc egyedülálló kereszt alakja a klasszikus pamutkanóccal szemben a viasz akár 5x gyorsabb megolvadását segíti elő. Ezért a kellemes illat a helyiséget gyorsan áthatja. Ez a szabadalmaztatott kanóc garantálja a szép és tiszta égést az üvegen maradt üledék nélkül. A pattogó tűz szelíd hangját idézi. A fa fedél az égés során alátétként szolgál, így a bútor felületét is védi.

Tropical Oasis - aromás trópusi gyümölcsök, hűvös kókuszdió, strand és lélegzetelállító türkizkék víz tónusait rejti magába.

Sand & Driftwood - napsütötte fa, tengeri fű és finom fehér homok.

At the Beach - nyári aromája trópusi gyümölcsöknek, krémes kókuszdiónak és szélnek a hűvös tengervíz felett

Tulajdonságok:

  • Tropical Oasis, Sand & Driftwood, At the Beach illatgyertyák,
  • az égési idő akár 120 óra,
  • pattogó hang égés közben,
  • tiszta égés,
  • fakanóc,
  • design váza fúvott üvegből,
  • a fedél alátétként is szolgál.

A mécses a használati utasítás alapján használandó.

A mécsest mindig az edény széléig olvassza meg és hagyja égni 3-4 órán keresztül. Ha a mécses füstöl, a kanóc túl hosszú. Az ideális kanóchossz 0,7 cm. Ha a kanóc hosszabb, fújja el a mécsest, hagyja kihűlni és törje le az elégett széleket úgy, hogy a maradékok ne essenek bele a viaszba. 

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc