Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Autóillatosító utántöltő Car Powered Midsumer`s Night 1 db

Márka: Yankee Candle
A Midsumer´s Night autóillatosító utántöltő pézsma, a pacsuli, a zsálya és a mahagóni kölni illatával semlegesíti a szagokat és illatosítja autóját. Leírás és paraméterek

Leírás

A Midsumer´s Night autóillatosító utántöltő pézsma, a pacsuli, a zsálya és a mahagóni kölni illatával semlegesíti a szagokat és illatosítja autóját.

Tulajdonságok:

  • autóillatosító utántöltő,
  • hosszantartó illat,
  • semlegesíti a kellemetlen szagokat,
  • a legfinomabb alapanyagokból készült,
  • egy utántöltő illata 60 hónapig tart ki.

Helyezze a diffúzort az autó 12 voltos szivargyújtó aljzatába. A kijelző kivilágít. Ezután az illatfeltöltés mögötti területet felmelegítik, és az illatot a belső térbe engedik. Miután az eredeti patron már nem illatos, egyszerűen távolítsa el a perforált virágmintás sapkát, és helyezze be az utántöltőt.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc