Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Black Coconut füstölő 210 g

Márka: Yankee Candle
A Black Coconut füstölő édes kókuszdió, a cédrus és a szigetvirág illatával árasztja be otthonát. Előnye a helyiség biztonságos illatosítása tűzveszély és az illóolaj kiömlésének rizikója nélkül.  Leírás és paraméterek

Leírás

A Black Coconut füstölő édes kókuszdió, a cédrus és a szigetvirág illatával árasztja be otthonát. Előnye a helyiség biztonságos illatosítása tűzveszély és az illóolaj kiömlésének rizikója nélkül. 

Tulajdonságok:

  • dekoratív füstölő,
  • kókusz, cédrus és sziget virágok illatú,
  • akár 6 héten keresztül illatozik,
  • elegáns nyitott váza,
  • a vázába helyezett pálcák számával szabályozhatja az illat intenzitását.

Vegye ki a pálcákat és helyezze a vázába.

Először 1-2 pálcát ajánljuk kezdeni, majd adjon hozzá annyit, amilyen intenzitással szeretné az adott helyiséget illatosítani.

váza és 5 előre mártott pálca

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc