Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Füstölő Fluffy Towels 5 db

Márka: Yankee Candle
A Fluffy Towels füstölő a szárítógépből kivett tiszta törölköző friss illatát hozza el egy csipetnyi citrommal, almával, levendulával és liliommal. Előnye a helyiség biztonságos illatosítása… Leírás és paraméterek

Leírás

A Fluffy Towels füstölő a szárítógépből kivett tiszta törölköző friss illatát hozza el egy csipetnyi citrommal, almával, levendulával és liliommal. Előnye a helyiség biztonságos illatosítása tűzveszély és az illóolaj kiömlésének rizikója nélkül. 

 

Tulajdonságok:

  • dekoratív füstölő,
  • a szárítógépből kivett tiszta törölköző friss illatát hozza el egy csipetnyi citrommal, almával, levendulával és liliommal.
  • akár 6 héten keresztül illatozik,
  • a pálcikák szárazak és előre illatosítottak, ezért semmilyen folyadékba nem helyezze őket, így nem áll fenn a kiömlés veszélye.

Vegye ki a pálcákat és helyezze a vázába.

Először 1-2 pálcát ajánljuk kezdeni, majd adjon hozzá annyit, amilyen intenzitással szeretné az adott helyiséget illatosítani.

váza és 5 előre mártott pálca

 

Ehhez a csomaghoz egy alapcsomagra van szükség egy vázával, amelybe a pálcikákat helyezheti bele.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc