Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Bársonyos, sima forgófej repedt sarokhoz 2 db

Márka: Scholl Kód: kSL031

Leírás

Pótalkatrész az elektromos Scholl kifejezetten repedt sarkú cipőkhöz készült. Láthatóan csökkenti a repedt bőr jeleit a sarkon, és csökkenti a visszatérés kockázatát.

Márka: Scholl

SCHOLL márka egyet jelent a minőségi termékek az ellátást a lába, ünnepelték 2004 centenáriuma alapja. Hosszú, dús, és többnyire sikeres történelem, a márka épített ki, köszönhetően a kiváló minőségű termékei, amelyek már tudjuk, hogy az ügyfelek több mint hetven országban. A Cseh Köztársaságban a márka 1994 óta nem csoda, hogy a márka az úgynevezett „Dr. Mark Scholl és” vagy Dr. Scholl. Alapítója volt egy amerikai orvos, mert a német származású Dr. William Mathias Scholl , aki egy lelkes úttörő tanulmány anatómiai és fiziológiai a láb. Dr. Scholl még megnyitotta saját intézetben tanított anatómia és biomechanikai láb kapcsolatban az egész testet, és ezzel együtt a diákok és a kutatók keresnek megoldást a problémák a gerinc és a láb rendellenességek. Megszerzett tudományos ismeretek akkor alkalmazzák a gyártás a termékek. Még halála után cégalapító Mark SCHOLL megállt a fejlődésben. Inkább az ellenkezője. A fejlesztés a cipők és egyéb termékek ma ahelyett, Dr. Scholl és működtet egy kiterjedt kutatási csapatot, amely az orvosok és szakemberek különböző oborů.Dopřejte egyedi lábápolás és láb, figyeljen eltávolítását bőrkeményedés és kemény bőr a sarka, próbálja elektromos körömreszelő láb Scholl Velvet sima vagy hírek Scholl Velvet sima gyémánt és enyhülést a fáradt lábakat.

Scholl
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc