Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Bőrápoló ajándék készlet  Precious Nectar

Márka: Matis Paris Kód: kMA12421

Leírás

A készlet tartalmazza:

Márka: Matis Paris

1985 óta, amikor először jelent meg a polcokon, a kozmetikai MATIS Párizs vezető helyet szerzett magának az ágazatban a luxus termékek kezelésére és bőrápolás otthon, nemcsak Franciaországban, de szerzett népszerűsége és elismerést több mint 65 országban szerte a világon.

MATIS Paris laboratóriumok most már a legfejlettebb technológia, amely lehetővé teszi a maximális pontosság és aprólékos többfázisú kutatási, együttműködési képesség előtt a francia National Center for Research and Development. A teljes kiválasztási eljárás a tiszta természetes összetevőket és a tényleges termelés kozmetikumok MATIS Párizs saját gyári szigorú orvosi felügyelet mellett, és minden termék keresztül fejlődik 35 ellenőrzéseket, ahol a figyelem középpontjában összetétele, minősége és íze, hanem a tökéletesség csomagolás és a termék megjelenése.

Brand filozófia látszólag nagyon egyszerű - kínál termékeket, amelyek a legjobb minőségű, tiszta sugároz és elegáns szépség, eredetiség és lenyűgözni azok kellemes illatú, nagy népszerűségnek örvendenek, és a hűség a vásárlók körében.

Matis Paris