Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap

( Color Velvetizer) Total Results Keep Me Vivid ( Color Velvetizer) 100ml

Márka: Matrix Kód: kMX352

Leírás

Total Results Keep Me Vivid a festett hajra lett kifejlesztve. UV szűrőket tartalmaz, amelyek megvédik a színt a fakulástól, hővédelmet nyújtanak a hajnak és megakadályozzák a kopást. Sima, puha és fényes a haja a szem számára.

Márka: Matrix

Amerikai társadalom MATRIX, a márka a szakmai hajápolási termékek, 1980-ban alakult a férj és a feleség Arnie és Sydell Miller. Neves stylist és a partnerek, mind a magán- és szakmai életét, akartam ajánlani egy teljes sor hajápolási termékek, amelyek mind a fodrászok segíteni fog nőni az üzleti, és lehetővé teszi számukra, hogy saját tehetségét és kreativitását.

Három évtizeddel később Hajápolás Matrix folyamatosan inspirálja szakemberek és magánszemélyek, és a magas minőségű termékek egyike a vezetők nem csak az amerikai piacon. Szakmai Hajápolás Matrix átfogó skáláját kínálja kozmetikumok minden típusú és a haj problémákat. Például sok Matrix Total Eredmények Curl célja, hogy megszelídíteni nyugtalan fürtök minden lehetséges játék hajformázó használt termékek Matrix design Pulse.

Matrix
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc