Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Erõsítõ maszk sérült, törékeny haj 3D Intenzív (Deep Repair Hair Masque)

Márka: Nioxin Kód: kDKR5894
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A 3D intenzív hajmaszk intenzíven regenerálja és táplálja a sérült és törékeny hajot. Erőt, rugalmasságot és ragyogást ad nekik.

Márka: Nioxin

Amerikai márka Nioxin 1987-ben alakult Eva Graham, amely foglalkozott azzal a kérdéssel, alopecia és annak kezelése. Ő együttműködött szakemberek a bőrgyógyászatban és más tudományágak és sikerült egy új kezelés a hajhullás. Nioxin Research Laboratories így egyike lett a legsikeresebb vállalatok.

Termékek Nioxin vannak osztva csoportokra mértéke szerint ritkuló haj, mind pedig a tip.

Kozmetikai Nioxin díjat nyert a Stylist Choice Award és annak hatásaira esküszik számos híresség és professzionális fodrászok. Ez könnyen alkalmazható, és a pH-ja 5,0-7,5. Ezen kívül néhány termék tartalmaz SPF (Sun Protection Factor) 15.

2015-ben megnyerték a tizennegyedik egy sor díjat Stylist Choice Awards kategóriában a legnépszerűbb kozmetikai vonal ellen ritkuló haját.

Számú az USA-ban a verseny szalon hajápoló termékek haj elvékonyodása.

 

Brand Nioxin a megoldást a haj elvékonyodása.

Nioxin
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc