Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Masterpiece Beauty Drink 30 x 6 g

Márka: Masterpiece by Simona Kód: kMAS001

A MASTERPIECE a cseh csúcsmodell, Simona Krainová személyes projektje.

"Az álmom és a hosszú távú látásom alapját képezte" - mondja maga Simona, aki személyesen tesztelte és két évre szakértői csoportot fejlesztett ki. A termék egyedisége a kollagének, a hialuronsav és a vitaminok egyedi összetételében rejlik . Jelenleg nincs verseny az európai piacon.

Ezt a kozmetikai italt szteviollal édesítik és többek között rózsa részecskéket tartalmaz. Gazdagíthatja reggeli turmixját vagy kedvenc frissét is. Az ital íze enyhén édes és savanyú, íze és illata rózsa és málna.

A MASTERPIECE a bőrének, a hajának, a körmének és a testének a legjobb ápolást és luxust nyújtja.

És mit mondanak azok közül, akik kipróbálták a Masterpiece-en? Olvassa el véleményeket >>

Élvezze adagját a legjobbainak. Tehát éljenzés és szépség!

 

Egy év után Simona Krainová újabb újdonsággal érkezik a piacra, amely tükrözi hosszú távú tapasztalatait a szépség és az életmód világában. Ne hagyja ki a terméket, amelyet kizárólagosan korlátozott kiadásban fognak gyártani, és idén ősszel lesz slágere.

Ne hagyja ki Simona Krainová kizárólagos, korlátozott kiadású naplóit 2020-ra .

 

figyelmeztetés

A csomagolás megfelel az alkalmazandó uniós jogszabályoknak (az 1935/2004/EK rendelet és a Bizottság 10/2011/EU rendelete ), amely az élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő anyagokról és tárgyakról szól. Száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől és fagytól védve tartandó. Minőségét megőrzi gyártástól számított 12 hónapig.
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos étrendet. Fogyasztása gyermekek számára, valamint várandós és szoptató anyáknak nem ajánlott.

Márka: Masterpiece by Simona

A MASTERPIECE Szépségápolási Egészség és Szépség a cseh Topmodel Simona Krainová személyi projektje, aki személyesen tesztelte és két éven keresztül szakértői csoporttal dolgozott. Az egyedülálló formula háromféle kollagént, hialuronsavat és vitaminokat tartalmaz.

A szépségital gyantatartalmú részecskéket tartalmaz, steviolral párolt, rózsák és málna enyhén savanyú íze van.

Masterpiece by Simona
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc