Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Nyári kiárusítás akár -80 %. A pénztárcától a parfümig.
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

 

A spanyol nap érintése

A Desigual márka 1984-ben Barcelonában született, minden egyes darabja a szórakozást és életvidámságot hirdeti. A természet inspirációja, a spanyol nap és a temperamentum a Desigual minden divatos darabjában nyilvánvaló, legyen szó akár játékos kézitáskákról, eredeti csizmákról vagy felejthetetlen kabátokról és tunikákról. 

A divattervezők versengenek az együttműködésért a Desigual márkával

A márkát gyakran összekötik olyan divattervezőkkel, akik saját ötleteiket és leleményességüket viszik bele az aktuális kollekciókba. Az egyikük közülük a híres Christian Lacroix, akinek a közreműködésével született meg a Desigual luxus kollekciója, melytől eláll mindenki lélegzete. A Desigual hosszú távon együttműködik a Cirque du Soleil-el is. Ebből a nem mindennapi kapcsolatból fakad a cirkuszi motívumokban, festett artistákban és színpompás részletekben gazdag kollekció.

Desigual-t viselni olyan, mint élő színekbe öltözni és ledönteni minden konvenciót.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc