Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

A sexi és csábító tekintetért

 

A szempillaspirál revolúcióját a Maybelline okozta, amikor is bemutatta a Lash Sensational szempillaspirálját. Tökéletesen kisminkeli a legrövidebb szempillákat is, dúsító és hosszabbító hatással bír, intenzív fekete színt ad a pilláknak. 

Az egyedülálló, 10 rétegű keféjét úgy tervezték, hogy egyesével átfésüljön minden pillát, és minden oldalról tökéletesen sminkelje ki. Az eredményt egyszerűen lenyűgöző. Szeretne olyan pillákat, mint egy pislogó játék baba? Akkor a Lash Sensational szempillaspirál a megfelelő választás az Ön számára.

Maybelline újdonságok

Lehet, hogy így született, …


…lehet, hogy ez Maybelline.

Melyik nő ne ismerné az ikonikus márkát, amelynek arca Kate Moss. A Maybelline kozmetikai márka gyökerei 1915-ig nyúlnak vissza, amikor T. L. Williams megalapította cégét, melynek a lánytestvére után Maybel nevet adott. Ő találta fel az első szempillaspirált a világon, amelyet a nők azonnal megszerettek. A Maybelline Cake Mascara szempillaspirál, két évvel később, az első modern, mindennapi használatú szemápoló dekorkozmetikai termékké nőtte ki magát. 

A tökéletes gondoskodás tökéletes története.

A Maybelline márka mögött sokkal több rejtőzik, mint csak a megfizethető árú, kiváló minőségű kozmetikumok. A Maybelline képes hangsúlyozni és bemutatni a világnak minden nő természetes szépségét. Mert egy kisvárosból származó lány is nézhet ki úgy, mint egy New York-i díva, aki lehet ilyennek született, vagy talán ...

Népszerű Maybelline kozmetikumok

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc