Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

Minetan önbarnító hab

Az ausztrál Minetan márka képviseli az Minetan világméretű forradalmát. Válaszd a hangulatod különböző árnyalatait a hangulatod szerint, és minden nap kezdd el, mintha csak egy egzotikus nyaralással tértél volna vissza.

 

A termékek széles választékával kiválaszthatja a cserzés mélységét és árnyalatát. Minetan csak egy órán belül Minetan bőr megjelenést biztosítanak.

A termékek természetes összetevőket tartalmaznak - 100% természetes DHA kellemetlen szag nélkül, parabének nélkül, és vegánok számára is alkalmasak. A természetes olajok és vitaminok tökéletes eredményt és bőrápolást biztosítanak.

Kiválasztott szűrők:
Minetan×
Habok×
Önbarnító hab×

+-Szűrő eltávolítása

8 termék

Rendezés szerint:

Fel