Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Márka
+ -

Foreo
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Törlés

Nőknek Foreo

Egy fiatal, innovatív svéd márka, amely a szépségre és az egészségre összpontosít a bőrápolás területén. A FOREO tisztító hangkefék hipoallergén nem porózus szilikonból készülnek, amely biztosítja a magas higiéniát. A 2013-ban alapított társaság rövid idő alatt elterjedt az egész világon. Jelenleg több mint 3000 munkahellyel rendelkezik.

A forradalmian új FOREO LUNA ™ bőrtisztító rendszer kiegészíti a FOREO LUNA 2 öregedésgátló hatással, a kompakt FOREO LUNA mini 2, az utazási LUNA go vagy a legkisebb LUNA játékot. Népszerű a szem környékének masszázsalapú eszköz, a FOREO IRIS. Egy perc ápolás elegendő naponta kétszer, a bőr tiszta és ragyogó lesz.

A FOREO termékek különféle bőrtípusokhoz alkalmazhatók és számos színváltozatban kaphatók.

Kiválasztott szűrők:
Foreo×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

24 termék

Rendezés szerint:

Fel